Klapka Lak

Klapka-Lak Apartman

A Klapkalak Apartman Eger barokk városának szívében, a Klapka utcában található, modern és stílusos kialakítással várja vendégeit az év minden napján. Ideális választás családoknak is, hiszen a Termálfürdő, Török Fürdő, Egri Vár és a Dobó tér, valamint az Érsekkert mind egy karnyújtásnyira vannak. A híres Szépasszony-völgy is könnyed sétával elérhető.

Egész évben számos rendezvény, fesztivál, koncert és családi program színesíti a látogatók itt tartózkodását. A 60 négyzetméteres apartman teljes körű felszereltséggel rendelkezik: ingyenes Wi-Fi, TV, légkondicionáló, jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, hűtő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző), valamint fürdőszoba zuhanyzóval, fürdőkáddal és mosógéppel. Gyermekek számára etetőszék is rendelkezésre áll, továbbá vasalási lehetőséget is biztosítunk. Az apartman elektromos redőnyökkel van felszerelve, melyek távirányítóval vezérelhetők.

Az apartman könnyen megközelíthető, mindössze 5 perc sétára van az autóbusz-állomástól és 15 percre a vasútállomástól. Az apartmanban kizárólag a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

Parkolni a Klapka György úton lehet 360 Ft / óráért a szállás mellett. Ami naponta 3240 Ft. Vagy az Ady Endre utcán van ingyenes parkoló a szállástól 700 méterre. Esetleg a Kertész utcán van egy parkolóház, 600 méterre, 300 Ft/óra. Elektromos autóknak ingyenes parkolni a fizetős övezetekben.

Szeretettel várjuk a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Fizessen előleget 30%

Felszereltség

Legjobb hely a pihenésre

A Klapkalak Apartman, hogy vendégeink pihenése tökéletes legyen.

Tágas fürdőszoba

Teljesértékű konyha

Wi-fi

Klíma

Translate »